Épületszerkezetek:

 

Külső fal (35 cm vastag)

Thermo-Block 35 falazat, amely külső oldalán 15, belső oldalán 5 cm vastag szigeteléssel van ellátva, biztosítva a fűtési költségek alacsonyan tartását. A külső falak belülről gipszkarton burkolatot kapnak, amelyeket a vevő igénye szerint festjük, tapétázzuk. A külső falak 14 cm vastag betonmagjában könnyen megfogatható bármilyen szekrény.

Hangszigetelő lakáselválasztó falak (20,5 cm vastag)

A lakások elválasztására tégla- vagy betonfal helyett dupla gipszkarton falat alkalmazunk, mivel tégla- vagy betonfalban a zajok terjednek, a gipszkarton falban lévő szálas szigetelés viszont hangszigetelő is. Kettő, hangszigeteléssel kitöltött gipszkarton falat illesztünk egymáshoz, ezzel minimalizálva a lakások közt átszűrődő hangokat.

Hangszigetelő válaszfalak (10 cm vastag)

Lakáson belül pl. a hálószobák közötti hangszigetelés is fontos, ezért szálas hang- és hőszigeteléssel kitöltött gipszkarton falakat alkalmazunk. 

 

Hőszigetelő ablakok

Az ablakokat úgy választottuk, hogy az előírásnak megfelelő, U=1,15 W/m2K értéknek megfeleljenek, ezzel minimalizálva a zárt ablakokon távozó fűtési energiát.

 

Hangszigetelő földszint feletti födém

A földszinti lakók nyugalma érdekében lépésálló és hangszigetelő EPS hőszigetelést helyezünk el a földszint feletti födémben, így az emeleti lakásokban közlekedők lépései nem hallatszanak át. A földszint feletti födém LEIER mesterpanelekből készül. 

Erősen hőszigetelt földszinti padló

A földszinti lakások padlója 12 cm lépéseálló EPS hőszigetelést tartalmaz, ezzel lecsökkentve a fűtési költségeket.

 

Erősen hőszigetelt emelet feletti födém

Az emeleti lakások fölötti tetőszerkezet 30 cm szálas hőszigetelést tartalmaz, hogy a tetőszerkezeten távozó hőmennyiség lecsökkenjen.

Lábazati fal

Az épület a föld szintje felett van a zsalukő lábazati fal miatt, amit építész tervezőnk 10 cm XPS hőszigeteléssel tervezett.

 

Az ár tartalmazza, avagy a lakások belseje:

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült