Az építkezés ütemezése

Az építkezés kezdete 2021 ősz
Az építkezés befejezése, lakások átadása 2022 ősz

 

Elhelyezkedés

A társasház Tatatabányán, Alsógallán épül a Mátyás király út és az Aradi utca kereszteződésétől 50 méterre. A társasháztól boltok, hivatalok, posta és iskolák is 3 percen belül, gyalog 10 percen belül elérhetők:

M1 autópálya lehajtó 3 perc 2,0 km
Lidl, Spar és Aldi szupermarketek 3 perc 750 m
Tesco Hipermarket 3 perc.  1,2 km
Kormányhivatal, posta1 2 perc 650 m
Gimnázium, általános iskola gyalog 7 perc 500 m
Gimnázium, általános iskola autóval 2 perc 750 m
Vasútállomás gyalog 6 perc 450 m

 

A mellékelt Google térképen a telek pontos elhelyezkedése látható.

Az épületről:

Az Antall 51 társasház mintájára minőségi anyaghasználattal hozunk létre lakásokat maximális alapterület kihasználtsággal. A földszintes épületben 2 lakás kerül kialakításra. 

Mindkét lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérőkkel (hidegvíz, melegvíz, fűtési, villany), így a tulajdonosok a fogyasztás alapján fizetik rezsiköltségüket. 

Vízfogyasztás  Mindkét lakásnak saját vízóra
Villamos áram Mindkét lakásnak saját villanyóra
Gázfogyasztás Mindkét lakásban saját gázkazánnal és saját gázórával

További információkért kérem keressen fel minket valamely elérhetőségünkön.

 

A lakások belső elrendezése

Az építőiparban minden vevő és eladó által ismert tényező a négyzetméterár.  A lakások tervezése folyamán törekedtünk a fölösleges terek elhagyására, így tudunk kisebb alapterületen, ezáltal alacsonyabb áron jól használható, élhető lakást biztosítani vevőinknek. Tapasztalatunk szerint gyakoriak az újépítésű lakásokban a kihasználatlan terek, legyenek azok nagy alapterületű közlekedők, szétterülő nappalik vagy teraszok, amik növelik az ingatlan vételárát. Az Aradi utcai társasház lakásainak belső elrendezését gondosan választottuk meg, de az Ön igénye szerint tudjuk azt módosítani.

 CSOK

Két lakás megvásárlása és egybenyitása esetén három gyermek után járó 10+15 millió Ft-os CSOK támogatás is igényelhető

Alacsony rezsi

Az egyre szigorodó energetikai előírásoknak megfelelő, 30 cm vastagságú modern tégla falazat 10 cm vastagságú hőszigeteléssel gondoskodik az alacsony fűtési számláról. A mennyezetre 30 cm, a padlóba pedig 14 cm hőszigetelést tervezünk, ami több, mint a kötelező hőszigetelési vastagság.

 lakásokat padlófűtéssel kínáljuk.

A lakások fűtéséről egy saját, fürdőszobában elhelyezett kondenzációs gázkazán gondoskodik, kinyerve a hőt a távozó égéstermékből (füstből). Minden lakás fogyasztása külön mérhető és fűtése a lakáson belül állítható, így a fogyasztás Önön múlik. 

A melegvizet szintén a gázkazán készíti kondenzációs technológiával.

Kertkapcsolatos  lakások

Az összes lakás saját kertkapcsolattal rendelkezik, így Önnek 110m2-es kertje is lehet. 

Épületszerkezetek:

 

Külső fal (40cm vastag)

Porotherm 30 N+F jó hőszigetelési képességű vázkerámia falazat 10 cm Austrotherm EPS hőszigeteléssel. A falazat teljesíti az energetikai követelményeket, biztosítva az alacsony fűtési költséget.

Hangszigetelő lakáselválasztó falak 

A lakások elválasztására tégla- vagy betonfal helyett Silka hanggátló téglát alkalmazunk, hogy ne hallja a szomszédből jövő zajokat (TV, víz áramlása, stb.)

 

Hőszigetelő ablakok

Az ablakokat úgy választottuk, hogy az előírásnak megfelelő, U=1,15 W/m2K értéknek megfeleljenek, ezzel minimalizálva a zárt ablakokon távozó fűtési energiát.

Hangszigetelő födém

A 25 cm mennyezeti hőszigetelést kiegészítjük egy hanggátló sapkával, amit a lakáselválasztó falak tetején helyezünk el, ezzel meggátoljuk a lakásokba a padláson keresztül átszűrődő zajokat. 

Erősen hőszigetelt földszinti padló

A földszinti lakások padlója 14 cm lépéseálló EPS hőszigetelést tartalmaz, ezzel lecsökkentve a fűtési költségeket.

Lábazati fal

Az épület a föld szintje felett van a zsalukő lábazati fal miatt, amit építész tervezőnk 12 cm XPS hőszigeteléssel tervezett.

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült